• Welcome to the Speedsolving.com, home of the web's largest puzzle community!
    You are currently viewing our forum as a guest which gives you limited access to join discussions and access our other features.

    Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community of 35,000+ people from around the world today!

    If you are already a member, simply login to hide this message and begin participating in the community!

csTimer released

AvGalen

Premium Member
Joined
Jul 6, 2006
Messages
6,857
Likes
85
Location
Rotterdam (actually Capelle aan den IJssel), the N
WCA
2006GALE01
YouTube
arnaudvg
Feature request:
Someone pointed out that it would be good if you could turn on a setting to make the timer beep after a specified amount of time. For example, an hour (or increments of 10 minutes) for multi. (But I also think it would be good to allow the user to specify any number of seconds, as it has other uses like forcing yourself to only use 20 seconds for memo or something.)
That sounds like a great feature. I would like to be able to set beeps at 15, 35, 60 seconds (4x4x4 centers, pairing, "done") or 40, 85, 110 (5x5x5 centers, pairing, "done") so I get feedback if I am on-schedule without having to look at the timer
 
Joined
Feb 18, 2018
Messages
1,871
Likes
742
WCA
2016STEE01
How do you import a background? I can't find the right setting.
To get a background image (1) Click the "options" button, (2) Then click on the "Display" button, (3) The 6th option under the "display" section is called "background image" and that will allow you to import a URL image that you want.
Hope this helps.
 
Joined
May 28, 2008
Messages
162
Likes
70
Location
China
WCA
2008CHEN27
Thread starter #624
Update on 22 Sep 2018

1. Now you are able to login by your Google account and export/import your data to/from google server. CSTimer use Google drive service to store your data in your own Google drive space (in a hidden application directory according to Google's policy.) In current implementation, once the data is uploaded succesfully, it won't be deleted forever. I'll try to develop another tool to manage the uploaded data, since Google does not allow people browsing or editing their application directory.
2. MoYu Timer (a newly produced stackmat-like timer) is supported.
3. Add Redi cube scramble in MoYu's notation and scramble algorithm.
 
Joined
Oct 8, 2018
Messages
3
Likes
0
Hi people.
I am currently using cstimer and I love it. But there's 1 thing that kinda annoys me, which is I have a lot of different sessions, but they're not organied. I have 3x3x3 somewhere the top, and then 4x4x4 somewhere in the middle/bottom of my sessions. So my question is

Any way to move around the sessions in cstimer, so I can organize my sessions?

Thank you for reading :)
 
Joined
Oct 8, 2018
Messages
1
Likes
0
The only way to move them around would be download sessions deleting them and re-uploading them in the order you want. I just changed the session names.
 
Joined
Oct 6, 2018
Messages
2
Likes
0
The only way to move them around would be download sessions deleting them and re-uploading them in the order you want. I just changed the session names.
How do you rename them? not sure if I am just being dumb, but I don't see an option to...
 
Joined
Oct 8, 2018
Messages
3
Likes
0
The only way to move them around would be download sessions deleting them and re-uploading them in the order you want. I just changed the session names.
And how do I do this?
I clicked the "Upload" arrow on CStimer, clicked export to file, but it exports my entire CStimer.
 
Joined
Oct 8, 2018
Messages
1
Likes
0
No matter what I do I can't seem to get my moyu timer to work.
I'm having the same issue. If it's plugged in, the timer won't even start. Or if I unplug and plug it back in, it would work for a few seconds then stops. csTimer also doesn't seem to recognise it.
 
Joined
Dec 24, 2015
Messages
1,460
Likes
913
when i use cstimer.net (no https, unsafe version which im still using because all solve data is stored there)it works perfectly. However today this happened:
Hit Ctrl-Shift-R and see if the problem persists. The HTTP site works for me.

Note that you can export all the data on the HTTP site and re-import it on the HTTPS one just so you don't have to worry about the HTTP one possibly breaking eventually.
 
Joined
Nov 4, 2015
Messages
1,258
Likes
329
Location
India
WCA
2015SANT44
YouTube
channel/UC5znrjIR5WXZMlAubzUAG-w
Hit Ctrl-Shift-R and see if the problem persists. The HTTP site works for me.

Note that you can export all the data on the HTTP site and re-import it on the HTTPS one just so you don't have to worry about the HTTP one possibly breaking eventually.
Idk how but the solution got resolved in like 5 mins after refreshing and stuff. Thanks though, I might use that if it happens
Also yeah I'll probably export it soon haha xD(too lazy lol)
 
Joined
Mar 20, 2017
Messages
5
Likes
0
Idk how but the solution got resolved in like 5 mins after refreshing and stuff. Thanks though, I might use that if it happens
Also yeah I'll probably export it soon haha xD(too lazy lol)
Exporting is literally 3 clicks: Export -> export to file -> save
After registering with your google account or your wca ID it's down to two clicks.

I guess you don't care about your times at all if you're too lazy to do 3 clicks.
 
Top