jcuber
Veteran
I know from several older threads that many cubers do somewhat if not MUCH better when listening to music.
In article 2:
I do not understand why things such as ipods shouldn't be permittable while doing solves. I know we are allowed to block out sound (bose headphones and the like) but why not music?
In article 2:
WCA said:2i) While competing, competitors must not use sound equipment, other electronic equipment (like walkmans, dictaphones or additional lighting).
I do not understand why things such as ipods shouldn't be permittable while doing solves. I know we are allowed to block out sound (bose headphones and the like) but why not music?