Has the 'Database Error' box/page come up for you?

Discussion in 'Help, support & suggestions' started by ThomasJE, Jan 28, 2012.

Welcome to the Speedsolving.com. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to join discussions and access our other features. By joining our free community of over 30,000 people, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us and we'll help you get started. We look forward to seeing you on the forums!

Already a member? Login to stop seeing this message.
  1. ThomasJE

    ThomasJE Premium Member

    1,809
    0
    Dec 31, 2011
    England
    YouTube:
    ThomasJECubing
  2. theZcuber

    theZcuber Premium Member

    2,077
    0
    May 8, 2011
    Central NY, US
    WCA:
    2012PRAT02
    Why didn't you put a "No" option instead of the space filler? I haven't gotten the error yet, but I know there's a problem because of the home page issue.

    Voted for the second one because I haven't gotten it yet, so I'm taking that as the "No" option.
     
  3. ThomasJE

    ThomasJE Premium Member

    1,809
    0
    Dec 31, 2011
    England
    YouTube:
    ThomasJECubing
    Fair enough. I also quite like that idea. Could the second option be changed to 'Not yet' by a moderator?
    EDIT: Changed. Thanks.
     
  4. JLarsen

    JLarsen Premium Member

    Like more than a dozen times for me last night yea. I couldn't really post. Maybe 3 or so went through.

    Edit: Got it on this post too. But I f5d and it was here.
     
  5. TheZenith27

    TheZenith27 Member

    220
    0
    Jul 11, 2011
    Lake Forest, CA
    YouTube:
    TheZenith724
    When I saw it, I thought Tyson had "Accidentally the whole database."
     
  6. Bapao

    Bapao Premium Member

    1,160
    0
    Dec 22, 2010
    Uranus...
    YouTube:
    bapao76
    They're working on it. Just refresh your browser despite the error. Your post should submit all the same.

    P.S. This whole situation is like "kisses in the dark"... just realized how dependent I am on the FP. *falls off chair*.

    EDIT

    Oh, and if sombody wants to be a post-wh0re then do it now!....*cough*...owait...
     
  7. Tim Major

    Tim Major Platinum Member

    5,376
    1
    Aug 26, 2009
    Melbourne, Australia
    WCA:
    2010MAJO01
    I haven't had any problems on mobile speedsolving except the homepage not being up to date.
     
  8. andyfreeman

    andyfreeman Member

    116
    0
    Jan 8, 2012
    Still broken I think
     
  9. ThomasJE

    ThomasJE Premium Member

    1,809
    0
    Dec 31, 2011
    England
    YouTube:
    ThomasJECubing
    Is it still happening?
    EDIT: Yes it is.
     
  10. pjk

    pjk Administrator Staff Member

    5,632
    37
    Mar 13, 2006
    Bangkok, Thailand
    WCA:
    2007KELL02
    YouTube:
    pjkcards
    That was an hour ago. How about now?
     
  11. theZcuber

    theZcuber Premium Member

    2,077
    0
    May 8, 2011
    Central NY, US
    WCA:
    2012PRAT02
    The front page just updated for me, so it appears as though it's fixed! Thanks Pat
     
  12. ThomasJE

    ThomasJE Premium Member

    1,809
    0
    Dec 31, 2011
    England
    YouTube:
    ThomasJECubing
    I hope it now works. Let's check.
    EDIT: Working for me now. Now to fully check. Did the website go down at around 16:00 or 17:00 GMT?
     
  13. theZcuber

    theZcuber Premium Member

    2,077
    0
    May 8, 2011
    Central NY, US
    WCA:
    2012PRAT02
    The site never went down for me, the database just wasn't working fully :p
     
  14. Jaycee

    Jaycee Member

    1,836
    1
    Jul 17, 2011
    Crestwood, Illinois
    YouTube:
    Jayceeblaster
    The homepage is working fine now. But in the One Answer Question Thread, even though the homepage shows that there are new posts, I can only see posts from "1 Day Ago". That's is the only thread I've been in so far that's like that, though.

    EDIT :
    This happened to me too earlier today.
     
    Last edited: Jan 29, 2012
  15. ThomasJE

    ThomasJE Premium Member

    1,809
    0
    Dec 31, 2011
    England
    YouTube:
    ThomasJECubing
    It was literally for a couple of minutes, couldn't get onto anything. Went onto other sites, came back and it was working.
     
  16. tx789

    tx789 Member

    1,615
    4
    Sep 6, 2010
    New Zealand
    WCA:
    2010HUNT02
    YouTube:
    thetx789
    Not today but yesterday and last night I notice all the theards had the number of posts on it.
     

Share This Page