Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 31 to 35 of 35

Thread: Error Messages on the Forums

  1. #31
    Premium Member Dene's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    WCA Profile
    2009BEAR01
    YouTube
    masterNZ
    Posts
    6,125

    Default

    My browser clears all cache and history whenever I close it. But that problem actually seems to be solved now. Instead I have a new problem. I can't be bothered to take screenshots again so I'll just describe it. Basically, for the Speedcubing in Melbourne thread it currently says "Zane 1 hour ago" for the last post when viewed from the Speedcubing Discussion page, however when I go into the thread it shows the last post from unzuki 2 hours ago. (As I post this it just changed to "aronpm 1 minute ago" from the Speedcubing Discussion page, but when I go into the thread it still shows the last post from unzuki).

    EDIT: Ok apparently the original problem is still occurring; it just did it when I went into the Puzzle Theory subforum.
    Last edited by Dene; 01-30-2012 at 03:44 AM.
    (11:03:38 AM) Dene: killermanp0: btw do you know what "EG" stands for?
    (11:04:28 AM) killermanp0: yeah
    (11:04:34 AM) killermanp0: Erik and Guimmoind

  2. #32
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,020

    Default

    Quote Originally Posted by Dene View Post
    (As I post this it just changed to "aronpm 1 minute ago" from the Speedcubing Discussion page, but when I go into the thread it still shows the last post from unzuki).
    You might be pleased to know that I too have this bug and that I posted something random in the hopes that it would fix this error, following the advice of masterofthebass
    i don't cube any more

  3. #33
    Premium Member Dene's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    WCA Profile
    2009BEAR01
    YouTube
    masterNZ
    Posts
    6,125

    Default

    Yes it's odd, when TimMc posted it suddenly fixed it up for him and for me at the same time.
    (11:03:38 AM) Dene: killermanp0: btw do you know what "EG" stands for?
    (11:04:28 AM) killermanp0: yeah
    (11:04:34 AM) killermanp0: Erik and Guimmoind

  4. #34
    Administrator pjk's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bangkok, Thailand
    WCA Profile
    2007KELL02
    YouTube
    pjkcards
    Posts
    5,186

    Default

    Quote Originally Posted by Dene View Post
    My browser clears all cache and history whenever I close it. But that problem actually seems to be solved now. Instead I have a new problem. I can't be bothered to take screenshots again so I'll just describe it. Basically, for the Speedcubing in Melbourne thread it currently says "Zane 1 hour ago" for the last post when viewed from the Speedcubing Discussion page, however when I go into the thread it shows the last post from unzuki 2 hours ago. (As I post this it just changed to "aronpm 1 minute ago" from the Speedcubing Discussion page, but when I go into the thread it still shows the last post from unzuki).

    EDIT: Ok apparently the original problem is still occurring; it just did it when I went into the Puzzle Theory subforum.
    I'm not sure exactly what is behind this issue. For the Puzzle Theory, it showed 2 days ago on the forum home, but 5 days ago in the show forum. I just posted a test message, which updated the forum home and the show forum pages accurately, and then I deleted the thread, and it sync'ed the dates for forum home/show forum pages. I suspect these were issues from before that will be fixed over time as threads get updated.

    As for the Speedcubing in Melbourne, I just checked it and it says someone posted 7 hours ago, and I go into the thread and they did indeed post 7 hours ago. Is the issue you described still happening as of now? Keep me updated, as I am trying to reproduce this error you're getting.

  5. #35
    Premium Member Dene's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    WCA Profile
    2009BEAR01
    YouTube
    masterNZ
    Posts
    6,125

    Default

    I just went into a whole lot of threads and wasn't able to get the same issue to occur again. Perhaps it fixed itself last night when TimMc posted >.<


    Thanks for sorting it all out though. You're a legend Pat
    (11:03:38 AM) Dene: killermanp0: btw do you know what "EG" stands for?
    (11:04:28 AM) killermanp0: yeah
    (11:04:34 AM) killermanp0: Erik and Guimmoind

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •